LOVE EXPERIENCE

Qui no ha somiat en com seria el seu casament perfecte? Quan decideixes casar-te, busques el millor per a tu i la teva parella, ja que serà un dels dies més importants de la vostra vida.

Amb l’experiència avalada per centenars de parelles, dissenyem el vostre dia a mida, fent un casament totalment fora del comú i totalment personalitzable. Tan sols us heu de vestir pel dia, enviar les invitacions i contractar un fotògraf i nosaltres farem la resta.

Amb el nostre equip de professionals i el nostre ampli recorregut en la celebració de casaments, garantim fer-ho realitat.

Tria bé el moment de casar-te, l’elecció és breu i no obstant, eterna.

Bodes

UN CASAMENT ENTRE VINYES I AMB VISTES AL MAR

Un dels majors encants de Can Jonc és  la vista que ofereix d’Alella, de les vinyes i del mar. Un paisatge que farà del vostre casament un record per sempre, on les vinyes, els arbres, el mar i la caiguda del sol seran els protagonistes d’una fotografia única, idíl·lica i immillorable.

Can Jonc és el lloc ideal per seduir-te en tots els sentits.

Natura

EN UN ENTORN AGRADABLE

Can Jonc està envoltat de natura, arbres, jardins i vinyes, amb vistes immillorables a Alella i al mar. La relació entre natura i arquitectura que caracteritza Can Jonc omple cada racó de la finca d’un equilibri i d’una energia que faran que el teu casament sigui íntim, especial i de pel·lícula.

Creem el millor ambient pel vostre dia, sempre acompanyat de la magnífica ubicació de la qual disposem, oferint-vos un espai singular envoltat del millor de la natura.

SERVEIS

WEDDING PLANNER

Us oferim un servei de wedding planner per tal que us pogueu centrar en el què realment és important. Tenim un equip de professionals preparats per fer encara més especial el vostre moment. Servei de decoració floral, sitting place, espai de cerimònies, planificació dels moments de la boda… Us ajudem a organitzar el millor dia de la vostra vida.

GASTRONOMIA

Can Jonc ofereix una oferta gastronòmica creativa, original i de màxima qualitat, amb la millor matèria prima, seleccionada de forma escrupulosa i que treballem per tal que els nostres clients visquin una experiència sensorial única. L’equip de Can Jonc està altament especialitzat i compta amb professionals de reconeguda experiència.

CÒCTELS

Us proposem una varietat de còctels i begudes que arrodoniran la vostra celebració per a que els vostres convidats recordin el vostre casament d’una manera especial. Combinats, esferificacions de “chupitos”, destilats de gran qualitat… I en un entorn únic.

ELS NOSTRES CLIENTS OPINEN

CONTACTE

UBICACIÓ

Carretera del Masnou a Granollers, km 4.1 08328 Alella

TELÈFON

T.692 679 692 – T.665 10 74 75

INFORMACIÓ

Reserva cita per visitar la nostra finca de 65.000m2 coneguda com Can Jonc és l’espai singular que busqueu per la vostra boda, entre vinyes, pins i amb vistes al mar.